Cosul este gol
Informatii la  tel. 0730591119, Luni-Vineri: 10-17

Conditii de Utilizare

Introducere

 Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.bykeservice.com, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

 Confidentialitate

 S.C. BYKE SERVICE S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.bykeservice.com si S.C. BYKE SERVICE S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www. bykeservice.com si S.C. BYKE SERVICE S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 Continut site si Copyright

bykeservice.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. 

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard. Pozele afisate pe site, au titlu de exemplificare iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, croielii, sistemului de prindere etc.  

Preturile afisate pe www.bykeservice.com sunt exprimate in RON si includ TVA.  

 Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

 Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

 bykeservice.com si toate informatiile continute sunt proprietate a companiei BYKE SERVICE SRL.

 Frauda

 Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului   www.bykeservice.com  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul   www.bykeservice.com  , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor   www.bykeservice.com  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 Litigii

 Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj-Napoca, Romania.

 Dispozitii finale

  bykeservice.com isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.bykeservice.com , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.