Despre Noi

Anul 1997 este important pentru noi, întrucât este anul când o simplă dorință de a promova folosirea bicicletelor s-a concretizat într-un proiect extins pe ani de zile. Byke Service,  magazinul specializat de biciclete, a fost înfiinţat de dl. Tóbiás Francisc, care a crezut în funcționalitatea acestui mijloc de transport rapid, economic şi sănătos.

De la început am pus accent pe calitatea produselor comercializate. Am început colaborarea cu comercianți din România, dar majoritatea produselor le-am importat, piața de biciclete din vest fiind mai avansată, oferind produse mai diversificate.

Din experiența acumulată am observat nevoia bicicliștilor pentru o gamă mai variată de piese de schimb și un atelier dotat, adecvat pentru repararea bicicletelor din ce în ce mai complexe. Din aceste motive, am investit în cumpărarea de scule speciale pentru repararea bicicletelor de înaltă calitate. Piața de biciclete din România avea nevoie de calitate, iar bicicletele second-hand din Elveția au reprezentat soluția pentru a oferi calitate înaltă la un preț/buget bun.

1999 ne-a oferit oportunitatea de a importa biciclete second-hand din Elveția și recondiționarea lor, oferind în acest fel biciclete de calitate în perfectă stare de funcționare. Succesul? Recondiționând aceste biciclete cu echipamente diferite, am dobândit experiență în repararea diferitelor tipuri de biciclete.

2007 a însemnat începerea colaborării cu BikeFun Hungary și distribuția mărcilor oferite de către aceasta: Merida, Bikefun, CST Tires, Ritchey, Sigma, Rigida/Ryde, KMC, Bellelli, Slime, Tektro, Northwave, Bryton, BikeWorkx, Sapim. Apoi, am devenit dealer autorizat Merida. Dar paleta de produse nu se limitează la aceste branduri, fiind completată de Adriatica, Neuzer, Velotech, Onguard, Continental, Shimano, Sunrace, Sturmey Archer, Acor, XLC components, SKS Germany, Spyral, Tektro, SMP și continuăm să diversificăm produsele oferite.

Finalul anului 2011 ne-a adus o mare bucurie: Byke Service a fost declarat  “distribuitorul Nr. 1 al produselor Bikefun din România în 2011”, iar în anul 2016 “cel mai bun distribuitor al produselor BikeWorkX din România în 2016”. Aceste certificări ne-au crescut încrederea în propriile servicii, dorind să fim din ce în ce mai buni. Timpul investit în afacere ne-a dovedit că doar prin evoluția continuă putem să îndeplinim cerințele și așteptările clienților noștri.

În prezent, comercializăm biciclete noi și second-hand recondiționate, de munte, de trekking, de șosea, de oraș, pentru copii, piese de schimb, accesorii, echipamente și produse de întreținere.

Scroll to Top