Garantie

Produsele comercializate de către site-ul nostru, beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Termenul de garanţie pentru bicicletele noi este de 24 luni respectiv pentru cele folosite 12 luni,  de la data achiziţionării şi se referă la defecte de fabricaţie. Pentru a beneficia de garanţie, produsele trebuie să fie însoţite de bonul fiscal şi/ sau factură fiscal şi/ sau certificat de garanţie emisă la achiziţionarea produsului.

În mod excepțional, cadrele Merida de aluminiu beneficiază de garanție pe viață.

Garanția pieselor și componentelor, a accesoriilor și echipamentului diferă în funcție de producător și de natura produsului. Pentru detalii vă rugăm să contactați personalul nostru de vânzari.

Defecţiunile vor fi analizate în serviceul BYKE SERVICE din Cluj-Napoca, str. Henri Barbusse Nr. 94. 

Pentru a beneficia de garanţie, cumpărătorul trebuie să respecte instrucţiunile de folosire şi normele ce trebuiesc cunoscute de cumpărătorii de bunuri de folosinţă îndelungată care se vând cu termen de garanţie conform Legii 449/2003.

În cazul în care întâmpinați probleme în rezolvarea amiabilă a oricărei probleme cu personalul de vânzari, puteți lua legatura cu Tobias Magda, administrator, la contact@bykeservice.com.

Scroll to Top