Livrare

Byke Service comercializează produse doar pe teritoriul României, astfel încât avem următoarele mențiuni legate de livrare:

  • dacă esți din Cluj-Napoca, te așteptăm la magazin să ridici produsele comandate/rezervate.
  • daca esti din altă localitate îți livrăm produsele prin serviciul de curierat NEMOEXPRESS. Nu livrăm prin Poșta Română, serviciul Coletărie. 
  • Transport gratuit pentru orice comandă ce depașeste 300 lei, numai dacă adresa ta se află în aria de acoperire a curierului, fără km suplimentari. 
  • Produsele cu prețuri reduse NU se livrează gratuit, indiferent de valoare!

Verifică dacă adresa ta se află în raza de acoperire NemoExpress (https://www.nemoexpress.ro/wp-content/uploads/2014/05/0kmsuplimentari.pdf)
Dacă adresa ta nu se află în aria de acoperire, va trebui să platești taxa pentru km suplimentari, taxa suplimentară va fi comunicată de către personalul de vânzări în momentul confirmării comenzii plasate.

Prețul achitat la curier pentru a intra în posesia coletului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare. 
Bicicletele se livrează ambalate corespunzător pentru a fi protejate si a nu suferi daune în timpul livrării. În unele cazuri este necesară intervenția tehnică, ex: remontare ghidon, roată față, pedale, tijă șa. Accesoriile, echipamentele și piesele de schimb se livrează în cutie sau plic.

 Termen de livrare

Pentru produsele existente pe stoc, în cazul în care optezi pentru plată ramburs, livrarea produselor se face imediat după ce îți confirmăm existenţa pe stoc. În cazul în care alegi plată în avans prin virament bancar, livrarea se face după confirmarea plăţii efectuate în contul nostru. 

Pentru produsele care nu există în stoc, ti se va comunica la cerere prin e-mail sau telefon termenul de livrare.
Coletele sunt preluate zilnic de la magazinul nostru cel târziu la ora 16, termenul de livrare fiind între 1 – 3 zile lucratoare.

Scroll to Top