Cosul este gol
Informatii la  tel. 0730591119, Luni-Vineri: 10-17

Retur

Condiţii de returnare produse

Dacă sunteți nemulţumit de produsele cumpărate de pe bykeservice.com şi vreți să renunțaţi la cumpărare puteţi să aplicați pentru procedura de retur a produselor în maxim 14 zile de la recepţia acestora. Contactati-ne: contact@bykeservice.com sau 0730591119.

Conform OUG 34/2014, "Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un constract la distanta fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele de transport cu returnarea produselor si eventuale comisioane bancare dupa caz". Contravaloarea produsului returnat se va restitui cumparatorului in termen de 14 zile de la data primirii produsului in mod intact, integral, sigilat si neutilizat (inclusiv eventualele cadouri, bonusuri), daca dreptul de retragere s-a efectuat in termen.

Fara a aduce atingere art.10 din OUG 34/2014, perioada de retragere mentionata la alin. precedent expira in termen de 14 zile de la: "ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor".

Condiţii de acceptare retur produs(e):
Produs ce nu este conform cu specificaţiile din oferta vânzătorului.
Produs ce nu este conform specificaţiilor menţionate în comanda cumpărătorului. 
Produs nefuncţional în primele 24 ore de la recepţie sau colete ce prezintă deteriorări. 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online şi livrate prin curier.
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achiziţionate de pe 
bykeservice.com şi cele deţinute sau achiziţionate de la alţi comercianţi, precum şi erorile cumpărătorilor în alegerea sau identificarea produselor corespunzătoare nu fac obiectul responsabilităţii Byke Service SRL.
Dreptul de renunţarea la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

Costurile de retur şi transport curier pentru produsul în cazul căruia cumpărătorul renunţă la achiziţionarea produsului în termen de 14 zile de la recepţia produsului vor fi suportate de către cumpărător. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la data cererii scrise de către consumator, in contul bancar indicat de consumator.