Termeni si Conditii

S.C. BYKE SERVICE S.R.L. este o companie românească înregistrată în România, iar www.bykeservice.com  este de asemenea constituit în raport de dispozițiile legale prevăzute de legislația din Romania, ambele supunându-se legilor referitoare la protecția consumatorilor.
Facem toate demersurile pentru ca dumneavoastră, în calitate de client, să beneficiați de cel mai bun tratament.

Termenii si condițiile noastre nu vă afectează drepturile statutare.
Utilizarea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor S.C. BYKE SERVICE S.R.L de pe web site-ul www.bykeservice.com, aparțiând societății, înregistrat în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate mai jos S.C. BYKE SERVICE S.R.L. în calitate de proprietar, își asumă dreptul de a putea dispune orice modificări ale acestuia, sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, neputând fi responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificari, setări, up-grade-uri etc. Folosirea, încluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.bykeservice.com, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Confidențialitate

S.C. BYKE SERVICE S.R.L. respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor; www.bykeservice.com și S.C. BYKE SERVICE S.R.L. se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul înformării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, oferta și politica firmei; www. bykeservice.com și S.C. BYKE SERVICE S.R.L. nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează datele dvs. de contact unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Conținut site și Copyright

S.C. BYKE SERVICE S.R.L face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea înformațiilor din site. Rareori, acestea pot conține inadvertente punctuale: unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producator fără preaviz sau pot conține erori de operare.

Fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesoriii neincluse în pachetele standard. Pozele afișate pe site, au titlu de exemplificare, iar produsele livrate pot diferite uneori de imaginile prezentate pe site din punct de vedere al culorii, croielii, sistemului de prindere etc.

Preturile afișate pe www.bykeservice.com sunt exprimate în RON și includ TVA.
Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.
Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.bykeservice.com și toate informațiile conținute sunt proprietate a companiei BYKE SERVICE SRL.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului  www.bykeservice.com  sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul   www.bykeservice.com, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor   www.bykeservice.com și vă pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Cluj-Napoca, Romania.

 Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze

Scroll to Top